Białe ciasto z cytrynowo-limonkowym nadzieniem twarogowym i lukrem z bitą śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj białego ciasta z nadzieniem z twarogu cytrynowo-limonkowego i lukrem z bitą śmietaną. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Jeśli masz żółtka, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Trójwarstwowe białe ciasto z pomarańczowym nadzieniem twarogowym i lukrem, Białe Ciasto Warstwowe Z Nadzieniem Z Twarogu Cytrynowego, oraz Ciasto z oliwą z karczocha Emerald City z nadzieniem Kiwi i lukrem z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku twarogu cytrynowo-limonkowego: napełnij średni rondel wodą o średnicy od 1 do 2 cali i doprowadzaj do duszenia na dużym ogniu; zmniejsz ciepło do średnio niskiego poziomu i utrzymuj wodę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twaróg Limonkowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem masła w dużej żaroodpornej misce i ubijaj, aby połączyć. Ustaw miskę nad, ale nie dotykając, gotującej się wody i ubijać stale, aż mieszanina zgęstnieje i jest konsystencja majonezu, o 13 do 15 protokół. (Okresowo sprawdzaj, czy woda nie gotuje się, wyjmując miskę z rondla za pomocą uchwytu do garnków lub suchego ręcznika. Jeśli woda się gotuje, zmniejsz ogień, aby jajka nie skrzepły.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Wyjąć miskę z gotującej się wody. Natychmiast ubij masło 1 kawałek na raz, czekając, aż każdy kawałek zostanie całkowicie stopiony i włączony przed dodaniem następnego.Ustaw sitko o drobnych oczkach na dużej misce. Odcedzić twaróg, naciskając na cząstki stałe i zeskrobując dodatkowy twaróg, który przylega do spodu Sitka, do miski; wyrzucić cząstki stałe. Natychmiast naciśnij arkusz folii bezpośrednio na powierzchnię twarogu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce, aż zestaw i schłodzone, co najmniej 3 godziny. (Twaróg można wyprodukować i schłodzić do 3 dni wcześniej.) Tymczasem zrób kandyzowaną skórkę, jeśli używasz.W przypadku kandyzowanej Skórki(opcjonalnie): używając obieraczki do warzyw i uważając, aby uniknąć białego pestki, usuń skórkę z cytryn i limonek w dużych paskach. Bardzo cienko pokroić paski wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Dodaj zarezerwowaną skórkę (zarezerwuj sitko—nie ma potrzeby mycia) i wymieszaj, aby połączyć.Zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż skórka będzie przezroczysta, o 30 protokół. W międzyczasie umieść zarezerwowany sitko na średniej żaroodpornej misce.
Wlać mieszaninę przez sitko (zarezerwować syrop do innego użycia) i odstawić skórkę na bok, aby lekko ostygła, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Resztę 1 szklanki cukru umieścić w średniej misce. Pracując w małych partiach, Wrzuć ciepłą skórkę do cukru, dokładnie pokryj paski. Strząśnij nadmiar cukru, przenieś skórkę na blachę do pieczenia i rozłóż na jedną warstwę.
Umieść 1 1/4 szklanki cukru i odmierzonego masła w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż mieszanina będzie przewiewna i jasna w Kolorze, około 5 minut.
Dodaj jedną trzecią zarezerwowanej mieszanki mąki i obróć mikser na niską prędkość, mieszając, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać połowę mleka i wymieszać aż do momentu włączenia. Kontynuuj pozostałą mieszaninę mąki i mleka, na przemian, aż wszystkie składniki zostaną włączone i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Przenieść mieszaninę do dużej miski.Umyć i wysuszyć miskę miksera stojącego.
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, o 45 sekund do 1 minuty więcej. Zatrzymaj mikser.Używając gumowej szpatułki, złóż jedną czwartą białek do ciasta, aż do równomiernego włączenia; delikatnie złóż pozostałe białka, aż do połączenia i nie pozostanie Żadna kieszeń białego.Ciasto podzielić między przygotowane Patelnie i rozprowadzić na równą warstwę.
Piec do momentu, aż powierzchnia ciasta spręży się z powrotem po naciśnięciu, a wykałaczka lub tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysta, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
12
Wyjmij ciasta z piekarnika, umieść na stojakach z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 15 minut. Uruchom nóż na obwodzie każdego i włączyć je na stojakach do całkowitego ostygnięcia, co najmniej 45 minut.Lukier: gdy ciasto będzie gotowe do podania, schłodzić miskę miksera stojącego i mocowanie trzepaczki w zamrażarce przez 10 minut.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
13
Dodaj wszystkie składniki lukier do schłodzonej miski i ubijać na dużej prędkości, aż średnie szczyty tworzą, o 1 do 1 1/2 minutes.To montaż: za pomocą ząbkowanego noża, przyciąć bardzo cienką warstwę z każdego wierzchu ciasta, na tyle, aby wyrównać powierzchnię. Pokrój każde ciasto na pół poziomo, aby mieć 4 warstwy. Przerabiać twaróg cytrynowo-limonkowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twaróg Limonkowy
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Umieść warstwę ciasta na odwróconej patelni do ciasta lub talerzu do serwowania. Za pomocą długiego noża lub przesuniętej szpatułki równomiernie rozprowadzić jedną trzecią twarogu cytrynowo-limonkowego (około 1 szklanki) na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2-calową granicę. Na wierzchu drugą warstwę ciasta i równomiernie rozprowadzić kolejną trzecią twarogu cytrynowo-limonkowego na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2 cala granicy. Na wierzch ciasta nałożyć trzecią warstwę ciasta i równomiernie rozprowadzić pozostały twarog cytrynowo-limonkowy na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2 cala granicy. Wierzch z czwartą i ostatnią warstwą ciasta. (Jeśli warstwy zaczynają się ślizgać, użyj rąk, aby ustawić je z powrotem do góry, a następnie umieść w lodówce na 30 minut, aby ujędrnić.) Za pomocą czystego długiego noża lub przesuniętej szpatułki, pokryj wierzch i boki ciasta lukrem z bitą śmietaną w gładkiej, równej warstwie. Jeśli użyjesz kandyzowanej Skórki, posyp połowę tego na wierzchu ciasta, pozostawiając 1-calową granicę. Używając rąk, delikatnie naciśnij pozostałą skórkę do dołu 1 cal boków ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)