Biała fasola i Indyk Chili

Biała fasola i Indyk Chili
Przepis biała fasola i Indyk Chili może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 30 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,46 zł za porcję. To danie główne ma 301 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, granatową fasolę, tortillę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tortillę można śledzić to danie główne z Tortilla Torte jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), Indyk i biała fasola Chili, oraz Biała Fasola Indyk Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować cebulę i czosnek w oleju 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Pokruszyć indyka w rondlu, posypać chili w proszku, kminkiem i solą. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj pomidory, fasolę, paprykę i sos picante. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Umieść paski tortilla na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec 8 minut lub do złotego koloru. Chochle chili do misek. Wierzch z paskami tortilla i pożądanymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn