Bhindi Masala: porozmawiajmy o okrze

Bhindi Masala: porozmawiajmy o okrze
Przepis Bhindi Masala: porozmawiajmy Okran jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 308 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka lb okra, jajka, łyżki każdy z czosnku i korzenia imbiru, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Spróbuj Bhindi Masala / jak zrobić bhindi masala / Okra s, Ketmia Jadalna (Masala Bhindi Sabji), oraz Bhindi Masala (Ostre Curry Okra) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Można spróbować Berger Gruner Veltliner (1 litr). Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn