Bhel Puri

Bhel Puri
Bhel Puri może być tylko przystawką, której szukasz. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 112 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieczenia ziemniaków, indyjski ryż dmuchany, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również sukha bhel puri lub dry bhel puri-mumbai street food, bhel puri, jak zrobić bhel puri / wet bhel puri, oraz chana dal bhel puri, jak zrobić chana dal bhel.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w średnim rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż; cool.
3
Połączyć ziemniaki i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn