Bezy Z Chipsów Espresso
Bezy z chipsów Espresso mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 111 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli morskiej, białek, błyskawicznego espresso w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Bezy Z Chipsów Espresso, Bezy Espresso w czekoladzie, oraz Czekoladowe Bezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
* Można znaleźć w specjalistycznych sklepach kulinarnych
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Odstawić.
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczki ubijamy białka i solimy do spienienia, około 1 minuty. Z maszyną na średniej prędkości stopniowo dodawać cukier, około 1 łyżki stołowej na raz.
Dodaj krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i espresso w proszku. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat, aż mieszanina jest gruba i posiada sztywne szczyty, o 3 do 5 minut. Za pomocą szpatułki, złożyć w chipsy czekoladowe. Upuść 1/4 do 1/2 szklanki mieszaniny na przygotowaną blachę do pieczenia w odległości około 2 cali.
Piec przez 30 minut. Obróć patelnię i piec przez kolejne 30 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy do całkowitego ostygnięcia, gdy jeszcze w piekarniku, około 2 godzin.
Przechowywać hermetycznie w plastikowym pojemniku do 4 dni.
Uwaga kucharza: mieszankę bezową można również umieścić w torbie z pastą wyposażonej w dużą, gładką końcówkę (zalecane: Ateco # 980
i piped na blasze do pieczenia.