Bezy Z Chipsów Espresso

Bezy Z Chipsów Espresso
Bezy z chipsów Espresso mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezy Z Chipsów Espresso, Bezy Espresso w czekoladzie, oraz Czekoladowe Bezy.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki ubijamy białka i sól na średniej prędkości do uzyskania piany, około 1 minuty. Z maszyną na średniej prędkości stopniowo dodawać cukier, około 1 łyżki stołowej na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Dodaj krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i espresso w proszku. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat, aż mieszanina jest gruba i posiada sztywne szczyty, 3 do 5 minut. Za pomocą szpatułki, złożyć w chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Upuść 1/4 do 1/2 garści mieszanki na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw je 2 cale od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec przez 30 minut. Obróć patelnię i piec przez kolejne 30 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy do ostygnięcia jeszcze w piekarniku, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Przechowywać w workach lub hermetycznym pojemniku do 4 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Zdjęcia Gemma Comas
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn