Bezy Kokosowe
Bezy kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, krem z kamienia nazębnego, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 19 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Bezy Kokosowe, Bezy Kokosowe, oraz Bezy Kokosowo-Pistacjowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
W małej misce z mikserem z dużą prędkością ubijać białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty. Ubijając z dużą prędkością, stopniowo posypuj cukrem, 2 łyżkami na raz, ubijając, aż cukier całkowicie się rozpuści. (Białka powinny stać w sztywnych błyszczących Szczytach.) Z gumową szpatułką, złożyć w kokosie i ekstrakt do wymieszania.
Upuść mieszaninę za pomocą zaokrąglonych łyżeczek do herbaty na duży arkusz ciastek, w odległości około 1 cala.
Piec 1 godzinę lub do wyschnięcia.
Wyjąć do stojaka do ostygnięcia.