Bezy Kokosowe

Bezy Kokosowe
Bezy kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, krem z kamienia nazębnego, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 19 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Bezy Kokosowe, Bezy Kokosowe, oraz Bezy Kokosowo-Pistacjowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce z mikserem z dużą prędkością ubijać białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty. Ubijając z dużą prędkością, stopniowo posypuj cukrem, 2 łyżkami na raz, ubijając, aż cukier całkowicie się rozpuści. (Białka powinny stać w sztywnych błyszczących Szczytach.) Z gumową szpatułką, złożyć w kokosie i ekstrakt do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
KokosKokos
EkstraktEkstrakt
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Upuść mieszaninę za pomocą zaokrąglonych łyżeczek do herbaty na duży arkusz ciastek, w odległości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 1 godzinę lub do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć do stojaka do ostygnięcia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn