Bezy Grzybowe

Bezy Grzybowe
Need a wegetariańskie i bezglutenowe hor d ' oevr? Bezy grzybowe mogą być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja pokrywa 1% Twoich codziennych potrzeb z witamin i minerałów, ten przepis można zatem uznać za wcale zdrowy. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Koszty It 21 centów za porcję-- uważamy, że to niedrogie. 112 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, białka jaj, krem z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Jest dostarczany przez www.seriouseats.com. użytkownicy, którzy lubili ten przepis, również lubili Bezy Grzybowe, Bezy, oraz Bezy Jeżynowe.

Instrukcje

1
Wyreguluj dwie półki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Rozgrzej piekarnik do 107°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia i przygotuj worek rurowy z dużą, okrągłą końcówką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce miksera z niską prędkością, ubijaj białka przez około pół minuty, aż zaczną się spieniać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać sól i śmietanę z kamienia nazębnego. Zwiększ prędkość do umiarkowania i beat przez kolejną minutę, aż białe utrzymają miękki kształt. Kontynuuj ubijanie na średnim poziomie i zacznij dodawać cukier, jedną łyżkę stołową na raz, pokonując 1/2 minuty między dodatkami. Po dodaniu połowy cukru, dodaj wanilię, kontynuuj ubijanie i wznów dodawanie cukru tak, jak wcześniej. Po dodaniu całego cukru, zwiększyć prędkość do wysokiej i ubijać przez 7 do 8 minut lub aż beza będzie bardzo sztywna i cukier się rozpuści (pocierać trochę między dwoma palcami, aby poczuć ziarnistość). W zależności od mocy miksera całkowity czas bicia wynosi od 15 do 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Aby utrzymać pergamin w miejscu, rury trochę bezy na każdym z rogów blach do pieczenia i naciśnij pergamin płasko przylegać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Nie pozwól, aby beza stała. Dopasuj dużą torebkę z ciastem (lub galonową torebkę z zamkiem błyskawicznym z narożnikiem) z gładką okrągłą końcówką (najlepiej działa od 1/2 do 3/4 cala) i napełnij torbę bezą. Rur łodygi na jednym z wyłożonych blach do pieczenia, trzymając worek pod kątem prostym blisko pergaminu i naciskając bezę się delikatnie, powoli podnosząc worek prosto. Podstawa łodygi powinna być nieco szersza dla wsparcia. Jedną ręką przytrzymaj torbę, a drugą nożem odetnij strumień bezy. Jeśli masz małe punkty na górze, nie martw się, możesz je ogolić po upieczeniu za pomocą mikropłytki. Łodygi powinny być 1-1 1/2 cala wysokości. Przecedzić kakao przez drobny sitko lekko na łodygi imitować glebę i naturalne zabarwienie grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
MicroplaneMicroplane
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Umieścić w piekarniku na wysokim stojaku. Na drugim kawałku pergaminu uformuj czapki grzybowe. Trzymając torbę prosto do góry i blisko folii, wyciśnij płasko, równomiernie rund bezy. Czapki powinny mieć średnicę 1 1/2-2 cali. Podczas wykańczania mocno przekręć torbę, aby nie pozostawić guza na górze (jeśli to zrobisz, wygładź ją nożem).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Piec przez 1 godzinę i 15 minut lub nawet dłużej, aż bezy mogą być podnoszone łatwo z folii i spody są jędrne w dotyku. Im dłużej pieką, tym są bardziej suche (i tym lepiej), ale nie powinny być dopuszczone do brązowienia w ogóle, ponieważ wpłynie to na smak. Wyłącz ogrzewanie, lekko otwórz drzwi piekarnika i pozwól, aby bezy wyschły jeszcze bardziej, gdy piekarnik zejdzie do całkowitego ostygnięcia, około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Usuń bezy z pergaminu. Można je umieścić na czystym kawałku folii lub pergaminie. Natychmiast, podczas gdy bezy są bardzo ostre, użyj mikropłytki, aby ogolić wszelkie punkty na szczytach łodyg, tworząc małe, płaskie powierzchnie na górze dla łatwego klejenia do wierzchołków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Ważcie 1 uncję. czekolady na każde pięć czapek grzybowych, które masz. Czekoladę grubo posiekać i ogrzać w podwójnym kotle, aż do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia (Nie powyżej 115 ° F). Wyłącz ciepło, aby uniknąć palenia. Pozostawić czekoladę zejść do 33° przed użyciem. (możesz to zrobić, dodając dodatkową czekoladę o temperaturze pokojowej)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Przytrzymaj nasadkę grzybową do góry nogami i za pomocą łyżki rozprowadź cienką warstwę czekolady po płaskiej stronie nasadki. Przyklej łodygę do środka czapki w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Umieść grzyb, trzon do góry w pustym kartonie z jajkiem, aby go ustabilizować. Zamrażać w kartonie, tylko do momentu, aż czekolada będzie całkowicie gotowa (zmieni się z błyszczącej na matową), ale już nie (wilgoć zabije bezy).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
12
Wyjąć i przechowywać w temperaturze pokojowej.
13
Nie przechowywać grzybów w hermetycznym pojemniku. Powinny być przechowywane pod warstwami pergaminu, w bardzo chłodnym, suchym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn