Bezy do żucia z twarogiem Mandarynkowo-cytrynowym
Bezy do żucia z twarogiem Mandarynkowo-cytrynowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 73 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, sok z cytryny, białka jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mandarynkowe lody twarogowe z pianką bezową, Czekoladowe Bezy Do Żucia, oraz Chewy Tangerine Cookies.
Instrukcje
Aby przygotować bezy, wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 6 (3-calowych) kółek na papierze. Odwróć papier; zabezpiecz papier taśmą maskującą na blasze do pieczenia.
Białka i sól umieścić w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż spieniony. Zwiększ prędkość miksera do średniej-wysokiej. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, 1/2 łyżeczki skórki cytryny i 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny; pokonać 1 minutę lub aż mieszanina jest dobrze połączone.
Mieszaninę białka jaj podzielić na 6 narysowanych kółek na pergaminie. Kształtuj bezy w gniazda z 1-calowymi bokami za pomocą tylnej łyżki.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku; natychmiast zmniejsz temperaturę piekarnika do 22
Piec bezy w temperaturze 225 przez 1 godzinę lub do wyschnięcia w dotyku. Wyłączyć piekarnik (pozostawić patelnię w piekarniku); częściowo otworzyć drzwi piekarnika. Bezy schłodzić w piekarniku 1 godzinę.
Wyjmij patelnię z piekarnika; ostrożnie usuń bezy z papieru. (Bezy będą ostre Na zewnątrz i miękkie w środku.)
Aby przygotować twaróg, połącz cukier granulowany i kolejne 5 składników (przez żółtka) w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować 1 minutę lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Zdjąć patelnię z ognia; dodać masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
Wlać mieszaninę przez sito do miski.
Umieścić folię na powierzchni twarogu i schłodzić.
Mandarynki obrać i przekreślić; wyrzucić membrany. Łyżka około 2 1/2 łyżki twarogu do każdej bezy. Na każdą bezę nałożyć około 3 części mandarynki.