Bezy do żucia z twarogiem Mandarynkowo-cytrynowym

Bezy do żucia z twarogiem Mandarynkowo-cytrynowym
Bezy do żucia z twarogiem Mandarynkowo-cytrynowym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 73 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, sok z cytryny, białka jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mandarynkowe lody twarogowe z pianką bezową, Czekoladowe Bezy Do Żucia, oraz Chewy Tangerine Cookies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować bezy, wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 6 (3-calowych) kółek na papierze. Odwróć papier; zabezpiecz papier taśmą maskującą na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Białka i sól umieścić w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż spieniony. Zwiększ prędkość miksera do średniej-wysokiej. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj 1 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, 1/2 łyżeczki skórki cytryny i 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny; pokonać 1 minutę lub aż mieszanina jest dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
5
Mieszaninę białka jaj podzielić na 6 narysowanych kółek na pergaminie. Kształtuj bezy w gniazda z 1-calowymi bokami za pomocą tylnej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku; natychmiast zmniejsz temperaturę piekarnika do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec bezy w temperaturze 225 przez 1 godzinę lub do wyschnięcia w dotyku. Wyłączyć piekarnik (pozostawić patelnię w piekarniku); częściowo otworzyć drzwi piekarnika. Bezy schłodzić w piekarniku 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wyjmij patelnię z piekarnika; ostrożnie usuń bezy z papieru. (Bezy będą ostre Na zewnątrz i miękkie w środku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Aby przygotować twaróg, połącz cukier granulowany i kolejne 5 składników (przez żółtka) w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować 1 minutę lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Zdjąć patelnię z ognia; dodać masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Wlać mieszaninę przez sito do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Umieścić folię na powierzchni twarogu i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
13
Mandarynki obrać i przekreślić; wyrzucić membrany. Łyżka około 2 1/2 łyżki twarogu do każdej bezy. Na każdą bezę nałożyć około 3 części mandarynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 48 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn