Bezy Czekoladowo-Orzechowe

Bezy Czekoladowo-Orzechowe
Bezy czekoladowo-orzechowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, Bezy Czekoladowo-Orzechowe, oraz Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać krem z kamienia nazębnego i sól, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukry, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
4
Dodać wanilię; pokonać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
5
Przykryć dwie blachy do pieczenia pergaminem. Łyżka 24 (2-calowy-Okrągły) kopce na przygotowanych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Umieść w piekarniku; piec w 250 przez 1 godzinę lub do wyschnięcia w dotyku, obracając patelnie w połowie gotowania. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłącz piekarnik. Bezy schłodzić w piekarniku 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść czekoladę w średniej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do prawie stopiony, mieszając aż gładka. Stronę każdej bezy zanurzyć w roztopionej czekoladzie i posiekanych orzechach laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn