Bezy Czekoladowo-Orzechowe
Bezy czekoladowo-orzechowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, Bezy Czekoladowo-Orzechowe, oraz Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Dodać krem z kamienia nazębnego i sól, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukry, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać wanilię; pokonać 1 minutę.
Przykryć dwie blachy do pieczenia pergaminem. Łyżka 24 (2-calowy-Okrągły) kopce na przygotowanych blach do pieczenia.
Umieść w piekarniku; piec w 250 przez 1 godzinę lub do wyschnięcia w dotyku, obracając patelnie w połowie gotowania. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłącz piekarnik. Bezy schłodzić w piekarniku 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru.
Umieść czekoladę w średniej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do prawie stopiony, mieszając aż gładka. Stronę każdej bezy zanurzyć w roztopionej czekoladzie i posiekanych orzechach laskowych.