Bezy

Bezy
Bezy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 4 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Bezy, Bezy, oraz Malinowe Bezy.

Instrukcje

1
Białka ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania piany; dodać śmietanę z kamienia nazębnego i ekstraktu migdałowego, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów i rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Rur lub rozprowadzić mieszaninę na małe 2-calowe kształty ciastek lub inne pożądane kształty na pergaminie wyłożonej blachą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w 200 przez 2 godziny. Wyłączyć piekarnik; odstawić w zamkniętym piekarniku ze światłem na 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn