Beztłuszczowy Kremowy Sos Budyniowy
Beztłuszczowy kremowy sos budyniowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, zmielony cynamon, galaretkę o smaku waniliowym pudding instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 20%. Spróbuj Beztłuszczowy Kremowy Sos Budyniowy, Kremowy Włoski Pudding Ryżowy Bezglutenowy (Bez Jajek), oraz Nutty Coconut Fat Bombs (Gluten Free, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać zimne mleko do średniej miski.
Dodać pudding mix i cynamon. Ubić trzepaczką 2 minuty; przykryć.
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Resztki sosu przechowywać w lodówce.