Beztłuszczowy Deser Żurawinowo-Ananasowy
Ten przepis służy 55 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odbierz pkg. galaretka o Smaku żurawinowym żelatyna, kawałki ananasa w soku, woda i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Nutty Coconut Fat Bombs (Gluten Free, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan), Konfitury z mango z ananasem żurawinowym z cynamonem i imbirem (wegańskie, bezglutenowe), oraz Zdrowe ciasto z kremem kokosowym na noc deser Owsiany (bez cukru, bez glutenu, wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wrzącą wodę z połączoną żelatyną i cynamonem w dużej misce co najmniej 2 minuty, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Odcedzić ananasa, rezerwując sok.
Dodaj tyle lodu do zarezerwowanego soku, aby zmierzyć 1-1 / 2 szklanki.
Dodaj do żelatyny. Mieszaj, aż lód całkowicie się stopi.
Przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż żelatyna lekko zgęstnieje (konsystencja białka).
Rezerwa 1/4 szklanki każdego z ananasa i pomarańczy.
Do żelatyny dodaj pozostałe ananasy i pomarańcze.
Wlać do miski 1-1 / 2-quart.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Dekoruj zastrzeżone ananasem i pomarańczami. Resztki żelatyny przechowywać w lodówce.