Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj beztłuszczowe Mini pączki. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 88 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jeśli masz niebieloną mąkę, jogurt sojowy, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nutty Coconut Fat Bombs (Gluten Free, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan), Czekolada Bez Cukru Bezglutenowe Pączki Pączki (Pieczone), oraz Pączki Mini Samoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spryskaj patelnię mini-donut lub muffin olejem rzepakowym lub nieprzywierającym sprayem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
2
Suche składniki wymieszać w średniej wielkości misce.
Przenieść ciasto do worka z ciastem (lub torby do przechowywania ziplock) i odciąć końcówkę (lub róg). Ostrożnie wlej ciasto do każdej formy pączka, aż będzie nie więcej niż 2/3 pełna. (Err na stronie mniej, a nie więcej, lub Twoje pączki wyjdzie w kształcie śmieszne i brakuje dziury po jednej stronie!)
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu na kilka minut przed próbą usunięcia pączków z patelni. Jeśli to konieczne, ostrożnie Uruchom wykałaczkę wokół krawędzi i środków form, aby odkleić pączki. Umyć patelnię i powtórzyć z pozostałym cieście. Gdy pączki ostygną, przygotuj glazurę, dobrze wymieszając cukier cukierniczy z gorącą wodą i dodając kroplę lub dwie barwniki spożywcze, jeśli chcesz. (Jeśli glazura wydaje się zbyt cienka, dodaj więcej cukru; jeśli jest zbyt gęsta, dodaj więcej wody.) Zanurzyć lub skropić górną część pączka szkliwem. (Spody są bardzo gąbczaste i nie powinny być zanurzone.) Należy uważać, aby zanurzyć pączka bardzo krótko lub wchłonie zbyt dużo glazury. Pozostawić do wyschnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru Lodowego
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół