Beztłuszczowy Sos Tatarski

Beztłuszczowy Sos Tatarski
Beztłuszczowy sos tatarski może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji sosów. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka majonezu, marynaty, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bezglutenowe Smażone kalmary z sosem tatarskim koperkowym, Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), oraz Nutty Coconut Fat Bombs (Gluten Free, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan).

Instrukcje

1
Wymieszać razem majonez, słodki pikle relish, zielona cebula, i ocet z czerwonego wina. Aby uzyskać najlepsze wyniki, przechowywać w lodówce przez 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sweet Pickle RelishSweet Pickle Relish
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Zielona CebulaZielona Cebula
MajonezMajonez
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn