Beztłuszczowy Kremowy Sos Budyniowy

Beztłuszczowy Kremowy Sos Budyniowy
Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mleko, mielony cynamon, budyń instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kremowy Włoski Pudding Ryżowy Bezglutenowy (Bez Jajek), Nutty Coconut Fat Bombs (Gluten Free, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan), oraz Kremowe Ciasto Marchewkowe Budyniowe (Bezglutenowe).

Instrukcje

1
Wlać zimne mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać pudding mix i cynamon. Ubić trzepaczką 2 minuty; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Resztki sosu przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn