Bezowe Pocałunki
Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Bezowe pocałunki mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 22. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, sól, pocałunki z mlecznej czekolady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezowe Pocałunki, Bezowe Pocałunki, oraz Bezowe Pocałunki I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Białka ubić do spienienia.
Posypać kremem z kamienia nazębnego i solą; ubijać do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier i wanilię, ubijając, aż powstaną sztywne szczyty, około 5-8 minut. W razie potrzeby, podzielić ciasto na pół i złożyć w czerwony i zielony barwnik spożywczy.
Kropla przez zaokrąglone łyżki stołowe 1-1 / 2-in. rozłożyć na lekko nasmarowane blachy do pieczenia. Wciśnij czekoladowy pocałunek na środek każdego ciastka i przykryj go bezą za pomocą noża.
Piec w temperaturze 275° przez 30-35 minut lub aż będzie jędrny w dotyku. Natychmiast wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.