Bezowe Duchy
Bezowe duchy to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, cukier, kawałki półsłodkiej czekolady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezowe Duchy, Białe Bezowe Duchy, oraz Babeczki z ciemnej czekolady z duchami Bezowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia (każdy 14 przez 17 w.) z pergaminem kuchennym lub masłem i pyłem z mąki.
W głębokiej misce, mikserem z dużą prędkością, ubijamy białka z jajek i śmietanę z kamienia nazębnego na gęstą pianę. Kontynuując ubijanie, dodaj cukier, 1 łyżkę co 30 sekund, a następnie ubijaj, aż beza utrzyma bardzo sztywne szczyty.
Beat in vanilla. Jeśli za pomocą gotowania pergamin, rozmaz trochę bezy na spodzie każdego rogu, aby trzymać się blachy do pieczenia.
Łyżka bezy do torebki z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę 1/2 cala (lub łyżka do ciężkiej plastikowej torby na żywność o rozmiarze galonu, a następnie odetnij 1 róg, aby uzyskać otwór o szerokości 1/2 cala). Rury bezy na blach do pieczenia w upiorne kształty około 1/4 do 1/2 cala grubości, 2 do 4 cali szerokości i 4 do 6 cali długości, odstęp około 2 cali od siebie. Aby oczy (nosy i usta, w razie potrzeby) wcisnąć czekoladowe chipsy lekko do bezy.
Piec w piekarniku 200, aż bezy zaczną bladego złota i będą twarde w dotyku, 1 1/4 do 1 1/2 godziny( 1 do 1 1/4 godziny w piekarniku konwekcyjnym); Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić bezy w zamkniętym piekarniku na 1 godzinę.
Wsuń szpatułkę pod bezy, aby zwolnić.