Bezglutenowe ciasto cytrynowe jest bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 353 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, białka, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Bezowe ciasteczka czekoladowe Ron ' s bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu (bez mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W robocie kuchennym umieść płatki. Przykryć; przetworzyć do zgniecenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Dodać pozostałe składniki skórki. Przykryć; przetworzyć do kruchości. Naciśnij mieszaninę do płytki ciasta, zaczynając od środka i naciskając bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec 15 minut lub do złotego koloru. Chłodzić całkowicie na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
W rondlu 3-quart ubij żółtka, wodę, 1 szklankę cukru granulowanego, sok z cytryny i skrobię kukurydzianą z trzepaczką do dobrze wymieszanej. Gotować na dużym ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok Z Cytryny
Skrobia Kukurydziana
żółtko Jaja
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
6
Usuń z ognia; mieszać w ghee aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ghee
7
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
W średniej misce, ubij białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżka bezy na gorące nadzienie, rozprzestrzeniając się na krawędzie w celu uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Piec 15 minut lub aż beza będzie złoty kolor. Schłodzić na stojaku chłodzącym 30 minut. Przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin przed podaniem.