Bezowe Ciasto Cytrynowe Bezowe Bezowe Bezglutenowe

Bezowe Ciasto Cytrynowe Bezowe Bezowe Bezglutenowe
Bezglutenowe ciasto cytrynowe jest bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 353 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, białka, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Bezowe ciasteczka czekoladowe Ron ' s bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu (bez mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W robocie kuchennym umieść płatki. Przykryć; przetworzyć do zgniecenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać pozostałe składniki skórki. Przykryć; przetworzyć do kruchości. Naciśnij mieszaninę do płytki ciasta, zaczynając od środka i naciskając bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec 15 minut lub do złotego koloru. Chłodzić całkowicie na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
W rondlu 3-quart ubij żółtka, wodę, 1 szklankę cukru granulowanego, sok z cytryny i skrobię kukurydzianą z trzepaczką do dobrze wymieszanej. Gotować na dużym ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Usuń z ognia; mieszać w ghee aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
GheeGhee
7
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
W średniej misce, ubij białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżka bezy na gorące nadzienie, rozprzestrzeniając się na krawędzie w celu uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Piec 15 minut lub aż beza będzie złoty kolor. Schłodzić na stojaku chłodzącym 30 minut. Przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn