Bezowe Ciasto Cytrynowe

Bezowe Ciasto Cytrynowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać niezawodne ciasto cytrynowe bezy spróbować. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 120 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, białka jaj, pieczone ciasto skorupa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fool-Proof Zapiekanki Ziemniaki, {Fool Proof} Kremowe Tarty Spanakopita, oraz Warstwowe czerwone, białe i niebieskie babeczki waniliowe z niezawodną Kreą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zebrać wszystkie składniki-zwłaszcza bezę ingredients.In 2 - do 3-quart patelni sos, który nie jest jeszcze ustawiony na ciepło, wymieszać 1 1/4 szklanki cukru z 6 łyżek skrobi kukurydzianej i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ubij w 1/2 szklanki zimnej wody, skórki z cytryny i soku z cytryny, dokładnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać masło i ubić w 1 1/2 szklanki wrzącej wody.Ustaw patelnię na średnim lub średnim ogniu (użyłem medium, ponieważ garnek był na większym palniku i był metalowy) i wymieszaj z elastycznym żaroodpornym skrobakiem szpatułkowym, aż mieszanina się zagotuje, około 7 minut (mój gotował się w około 5, ale puściłem go na 7). Zmniejsz ciepło do średniego (lub Niskiego, w moim przypadku)i wymieszaj napełnianie jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Wlać nadzienie do ciasta i szybko zrobić meringue.In miskę miksera stojącego za pomocą nasadki ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będzie bardzo spieniona. Nadal ubijać z dużą prędkością i stopniowo dodawać mieszaninę cukru i skrobi kukurydzianej, 1 łyżkę na raz. Następnie ubijaj, aż białka utrzymają sztywne, błyszczące szczyty. Łyżka bezy na gorące ciasto nadzienie. Szpatułką zawirować bezę, aby całkowicie pokryć nadzienie, dotykając krawędzi skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Piec w piekarniku 325 stopni, aż beza zbrązowieje, o 25 protokół. Ustaw ciasto na stojaku, aż ostygnie, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podawać natychmiast lub przechowywać w pokrywie ciasta w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn