Bezowe Ciasto Cytrynowe

Bezowe Ciasto Cytrynowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać niezawodne ciasto cytrynowe bezy spróbować. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 120 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, białka jaj, pieczone ciasto skorupa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fool-Proof Zapiekanki Ziemniaki, {Fool Proof} Kremowe Tarty Spanakopita, oraz Warstwowe czerwone, białe i niebieskie babeczki waniliowe z niezawodną Kreą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zebrać wszystkie składniki-zwłaszcza bezę ingredients.In 2 - do 3-quart patelni sos, który nie jest jeszcze ustawiony na ciepło, wymieszać 1 1/4 szklanki cukru z 6 łyżek skrobi kukurydzianej i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ubij w 1/2 szklanki zimnej wody, skórki z cytryny i soku z cytryny, dokładnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodać masło i ubić w 1 1/2 szklanki wrzącej wody.Ustaw patelnię na średnim lub średnim ogniu (użyłem medium, ponieważ garnek był na większym palniku i był metalowy) i wymieszaj z elastycznym żaroodpornym skrobakiem szpatułkowym, aż mieszanina się zagotuje, około 7 minut (mój gotował się w około 5, ale puściłem go na 7). Zmniejsz ciepło do średniego (lub Niskiego, w moim przypadku)i wymieszaj napełnianie jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wlać nadzienie do ciasta i szybko zrobić meringue.In miskę miksera stojącego za pomocą nasadki ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będzie bardzo spieniona. Nadal ubijać z dużą prędkością i stopniowo dodawać mieszaninę cukru i skrobi kukurydzianej, 1 łyżkę na raz. Następnie ubijaj, aż białka utrzymają sztywne, błyszczące szczyty. Łyżka bezy na gorące ciasto nadzienie. Szpatułką zawirować bezę, aby całkowicie pokryć nadzienie, dotykając krawędzi skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec w piekarniku 325 stopni, aż beza zbrązowieje, o 25 protokół. Ustaw ciasto na stojaku, aż ostygnie, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać natychmiast lub przechowywać w pokrywie ciasta w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn