Bezowa tarta z twarogiem żurawinowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezowe chmury z twarogiem brzoskwiniowym, Sernik Z Twarogiem Cytrynowym, oraz Jajka Bezowe Z Twarogiem Cytrynowym.
Instrukcje
1
Zważyć mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
2
Pierwsze 4 składniki połączyć w misce; pokroić w blenderze, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Zrób dobrze w środku mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
3
Połączyć 1/4 szklanki wrzącej wody i roztopionego masła w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wlać mieszaninę masła do środka studni. Delikatnie narysuj mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto w 4-calowym okręgu; przykryć. Schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
5
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Rozpakuj ciasto; umieść między 2 arkuszami folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
7
Rozwałkuj ciasto na 11-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
8
Usuń górny arkusz folii. Dopasuj ciasto, folię do góry, do 9-calowej okrągłej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Forma Tarta
9
Zdejmij folię. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części patelni; fold nadmiar skorupy z powrotem i naciśnij. Dno i boki ciasta przebić lekko widelcem; zamrozić 10 minut. Dno ciasta wyłożyć folią; na folii ułożyć ciężarki do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Folia Aluminiowa
Patelnia
10
Piec w temperaturze 400 przez 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Usunąć folię i ciężarki ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
12
Piec 15 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
13
W średnim rondlu połącz żurawinę, 1/2 szklanki cukru, 1/4 szklanki wody i 1/8 łyżeczki soli. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż żurawina pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
14
Połączyć 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki wody, skrobia kukurydziana, i żółtka jaj w małej misce; wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać 1 szklankę gorącej mieszanki żurawinowej do mieszaniny jaj, stale mieszając. Powrót mieszaniny jaj do patelni. Gotować, aż termometr zarejestruje 160, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
żurawina
żółtko Jaja
Cukier
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
Patelnia
15
Umieścić młyn żywności lub drobne sito na dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Cukierki Peachie-o
16
Wlej mieszankę żurawinową do młyna spożywczego i naciśnij. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
17
Dodać 2 łyżki masła; wymieszać. Łyżka do upieczonej Skórki. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
18
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
19
Białka i 1/8 łyżeczki soli umieścić w dużej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
20
Połączyć 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 23
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
21
Stopniowo wlać gorący syrop cukrowy do mieszaniny białek jaj, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.