Bezowa Tarta Z Twarogiem Żurawinowym

Bezowa Tarta Z Twarogiem Żurawinowym
Bezowa tarta z twarogiem żurawinowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezowe chmury z twarogiem brzoskwiniowym, Sernik Z Twarogiem Cytrynowym, oraz Jajka Bezowe Z Twarogiem Cytrynowym.

Instrukcje

1
Zważyć mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Pierwsze 4 składniki połączyć w misce; pokroić w blenderze, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Zrób dobrze w środku mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć 1/4 szklanki wrzącej wody i roztopionego masła w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać mieszaninę masła do środka studni. Delikatnie narysuj mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto w 4-calowym okręgu; przykryć. Schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozpakuj ciasto; umieść między 2 arkuszami folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozwałkuj ciasto na 11-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Usuń górny arkusz folii. Dopasuj ciasto, folię do góry, do 9-calowej okrągłej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma TartaForma Tarta
9
Zdejmij folię. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części patelni; fold nadmiar skorupy z powrotem i naciśnij. Dno i boki ciasta przebić lekko widelcem; zamrozić 10 minut. Dno ciasta wyłożyć folią; na folii ułożyć ciężarki do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
10
Piec w temperaturze 400 przez 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Usunąć folię i ciężarki ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Piec 15 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
13
W średnim rondlu połącz żurawinę, 1/2 szklanki cukru, 1/4 szklanki wody i 1/8 łyżeczki soli. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż żurawina pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Połączyć 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki wody, skrobia kukurydziana, i żółtka jaj w małej misce; wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać 1 szklankę gorącej mieszanki żurawinowej do mieszaniny jaj, stale mieszając. Powrót mieszaniny jaj do patelni. Gotować, aż termometr zarejestruje 160, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żurawinażurawina
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
15
Umieścić młyn żywności lub drobne sito na dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Wlej mieszankę żurawinową do młyna spożywczego i naciśnij. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
17
Dodać 2 łyżki masła; wymieszać. Łyżka do upieczonej Skórki. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
18
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
19
Białka i 1/8 łyżeczki soli umieścić w dużej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Połączyć 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 23
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
21
Stopniowo wlać gorący syrop cukrowy do mieszaniny białek jaj, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
22
Rozłóż bezę na twarogu żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
23
Beza Broil przez 30 sekund lub do lekko rumiane.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn