Bezmleczne Wakacje Snickerdoodle Blondies
Bezmleczne wakacje Snickerdoodle Blondies to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 174 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 666 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Snickerdoodle Blondies (Low Carb i bezglutenowe), Morelowy Karob Bezmleczny Blondies, oraz Bezglutenowe Dynia Snickerdoodle ciasteczka i wakacje cookie pieczenia porady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i lekko nasmaruj 9 × 13 cali pan.In średniej wielkości miskę, Mąkę połączyć, proszek do pieczenia, 1 łyżeczkę cynamonu, gałkę muszkatołową i sól i ustawić aside.In duża miska, ubić razem margarynę i brązowy cukier, aż dobrze połączone.
Dodać jajka i wanilię i ubić na gładką masę.Mieszać w mieszaninie mąki, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż ciasto równomiernie w przygotowanej patelni(lekko posmarowałem łopatką, aby łatwo się rozprowadzało).
Połącz 2 łyżki cukru i pozostałe 2 łyżeczki cynamonu w małym naczyniu. Równomiernie posypać mieszaninę na szczycie Blondie ciasto (może się wydawać, że dużo, ale idź na to).
Piec blondies przez 25 do 30 minut lub aż powierzchnia sprężyny z powrotem po delikatnym naciśnięciu. Będą mocniejsze i uniesione na brzegach, tonąc w środku. Nie martw się, to jest w porządku.
Niech blondies ostygnie na patelni całkowicie przed cięciem (jeśli możesz się oprzeć!).