Nabiał-Free Cream Cheese przekąski może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 59 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32 i kosztuje $1.17 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, orzechy nerkowca, olej o neutralnym smaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 299 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Bezmleczne ciasto truskawkowo - serowe, oraz Cannoli z serkiem śmietankowym Ancho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść orzechy nerkowca w młynku do przypraw (w dwóch partiach) lub robocie kuchennym i zmiel na proszek; zajmuje to około 30 seconds.In mały blender lub robot kuchenny, wymieszać mielone orzechy nerkowca, olej, tahini i czosnek, aż będzie gładka. Zmiksować 2 łyżki soku z cytryny i 1/4 łyżeczki soli. Przetestuj smak z pożywką do serwowania i w razie potrzeby dodaj więcej każdego z nich. Używam pełnej ilości każdego z krakersami, ale znacznie mniej przy podawaniu w szyszkach salame. Zmiksować w niewielkiej ilości wody, w razie potrzeby (około 2 łyżki stołowe z mniejszą ilością soku z cytryny, brak przy użyciu pełnej ilości), jeśli jest zbyt gęsta, aby uzyskać kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Do Wiązania
Orzechy Nerkowca
Czosnek Goya®
Posiekany świeży Jarmuż
Tahini
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść mieszaninę w lodówce i pozostaw do schłodzenia przez co najmniej 4 godziny lub przez noc. Daje to czas na zagęszczenie i do smaków do stopienia.
3
Trzepaczka widelcem. Jeśli jest zbyt gruba do rurki i nie ma kremowej konsystencji, ubijaj w wodzie, 1/2 łyżeczki na raz.Jeśli robisz stożki salami, zwiń każdy plasterek w kształt stożka i dźgnij wykałaczką, aby zachować owinięty kształt.Rury bezmleczne serek do stożków, i udekorować plasterkami oliwek lub innych wzmacniaczy smaku, takich jak czerwona papryka.