Bezmleczne Przystawki Z Twarogiem

Bezmleczne Przystawki Z Twarogiem
Nabiał-Free Cream Cheese przekąski może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 59 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32 i kosztuje $1.17 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, orzechy nerkowca, olej o neutralnym smaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 299 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Bezmleczne ciasto truskawkowo - serowe, oraz Cannoli z serkiem śmietankowym Ancho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść orzechy nerkowca w młynku do przypraw (w dwóch partiach) lub robocie kuchennym i zmiel na proszek; zajmuje to około 30 seconds.In mały blender lub robot kuchenny, wymieszać mielone orzechy nerkowca, olej, tahini i czosnek, aż będzie gładka. Zmiksować 2 łyżki soku z cytryny i 1/4 łyżeczki soli. Przetestuj smak z pożywką do serwowania i w razie potrzeby dodaj więcej każdego z nich. Używam pełnej ilości każdego z krakersami, ale znacznie mniej przy podawaniu w szyszkach salame. Zmiksować w niewielkiej ilości wody, w razie potrzeby (około 2 łyżki stołowe z mniejszą ilością soku z cytryny, brak przy użyciu pełnej ilości), jeśli jest zbyt gęsta, aby uzyskać kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Do WiązaniaDo Wiązania
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
TahiniTahini
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść mieszaninę w lodówce i pozostaw do schłodzenia przez co najmniej 4 godziny lub przez noc. Daje to czas na zagęszczenie i do smaków do stopienia.
3
Trzepaczka widelcem. Jeśli jest zbyt gruba do rurki i nie ma kremowej konsystencji, ubijaj w wodzie, 1/2 łyżeczki na raz.Jeśli robisz stożki salami, zwiń każdy plasterek w kształt stożka i dźgnij wykałaczką, aby zachować owinięty kształt.Rury bezmleczne serek do stożków, i udekorować plasterkami oliwek lub innych wzmacniaczy smaku, takich jak czerwona papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia10
Magazyn