Bezmleczne i wegańskie lody korzeniowe

Bezmleczne i wegańskie lody korzeniowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś arrow root, root beer soda, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Root Vegetable Chicken Pot Pie , Gluten & Dairy Free W / opcja wegańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki, z wyjątkiem ekstraktu z piwa korzennego, ubić na średniej patelni z sosem.Beat energicznie, aby upewnić się, że nie ma żadnych grudek przed włączeniem ciepła do medium.Gotować, ubijając co kilka minut, aż mieszanina dojdzie do szybkiego wrzenia i natychmiast wyjąć z pieca.
Ubijaj ekstrakt z piwa korzennego, a następnie dokładnie schładzaj przed ubijaniem zgodnie z instrukcjami producenta lodów.
Przełożyć ubijane lody do szczelnego pojemnika i schować w zamrażarce na co najmniej 4-6 godzin przed nabieraniem lub do zamrożenia.