Bezmleczne Batony Czekoladowe Z Masłem Orzechowym

Przepis na bezmleczne batony czekoladowe z masłem orzechowym jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1518 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukierników / cukier puder, masło orzechowe, bezmleczne chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, Bez Cukru Czekolada Masło Orzechowe Pisanki {Bez Mleka}, oraz Chocolate Peanut Butter Banana Quinoa Parfait [Gluten & Sugar Free, Nabiał Free Opcja] dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać roztopioną margarynę, okruchy krakersów Grahama, cukier cukierniczy, jedną szklankę masła orzechowego i sól (jeśli używasz), aż do dobrze wymieszanego.Naciśnij równomiernie na dnie nie powiększonej patelni o wymiarach 9×13 cali.Roztopić chipsy czekoladowe i pozostałą 1/4 szklanki masła orzechowego na patelni na małym ogniu, aż się stopi.
Rozprowadzić mieszaninę czekolady na skorupie i przechowywać w lodówce batony przez co najmniej jedną godzinę.Batony przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do pokrojenia i serve.My teść zaleca przechowywanie niezjedzonych batonów w lodówce-choć nie ma gwarancji, że zostaną!