Bezmięsny sos do spaghetti

Bezmięsny sos do spaghetti
Bezmięsny sos do spaghetti to przepis bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański na 10 porcji. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 11 g białka i 3 g tłuszczu. Za 1,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, cukru, ząbków czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako sos. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 71%, to danie jest solidne. Domowy bezmięsny sos do spaghetti, domowy bezmięsny sos do spaghetti i domowy bezmięsny sos do spaghetti są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy lub w holenderskim piekarniku podsmaż cebulę, zieloną paprykę, seler i czosnek na oliwie, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać pomidory, grzyby, sos pomidorowy, koncentrat pomidorowy, wino lub wodę, cukier, ocet i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 1-1/2 godziny. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Podawać na spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sos pomidorowy puszkasos pomidorowy puszka1011 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.seler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1kgsspaghetti gotowane na gorącospaghetti gotowane na gorąco1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorozmaryn suszony, rozgniecionyrozmaryn suszony, rozgnieciony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamielona świeża bazylia lub 2 łyżeczki suszonej bazyliimielona świeża bazylia lub 2 łyżeczki suszonej bazylii1921 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojone świeże pieczarkipokrojone świeże pieczarki12 łyżeczki czosnku w proszkumielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2981 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.zielona papryka pokrojona w kostkęzielona papryka pokrojona w kostkę12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina3201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę12 łyżeczki czosnku w proszkumielone świeże oregano lub 1 łyżeczka suszonego oreganomielone świeże oregano lub 1 łyżeczka suszonego oregano0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)12 łyżeczki czosnku w proszku1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.puszki każdy) pasta pomidorowapuszki każdy) pasta pomidorowa5961 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pokrojone w kostkę świeże pomidorypokrojone w kostkę świeże pomidory1201 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBurgundy wine or waterBurgundy wine or water
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Rodzaje PotrawSos
Magazyn