Bezmięsny sos do spaghetti

Bezmięsny sos do spaghetti
Bezmięsny sos do spaghetti to przepis bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański na 10 porcji. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 11 g białka i 3 g tłuszczu. Za 1,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, cukru, ząbków czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako sos. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 71%, to danie jest solidne. Domowy bezmięsny sos do spaghetti, domowy bezmięsny sos do spaghetti i domowy bezmięsny sos do spaghetti są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy lub w holenderskim piekarniku podsmaż cebulę, zieloną paprykę, seler i czosnek na oliwie, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać pomidory, grzyby, sos pomidorowy, koncentrat pomidorowy, wino lub wodę, cukier, ocet i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 1-1/2 godziny. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Podawać na spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Rodzaje PotrawSos
Magazyn