Beziki z miętą
Mint Twist Meringues to bezglutenowa, bezmleczna, wegetariańska lacto ovo i przyjazna FODMAP przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 13 kalorii . Za 4 centy za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 24 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kakao do pieczenia, cukru, cukierków miętowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Grilled Bakłażan Rollintini :: Klasyka w nowej odsłonie , Dlaczego ta wersja klasycznego pesto stanie się Twoim nowym ulubionym daniem i miętowa raita .
Instrukcje
W dużej misce ubij białka, krem z kamienia winnego i ekstrakt na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokich obrotach, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Nakładaj szprycą lub łyżką stołową porcje w odstępach 5 cm na blachy do pieczenia pokryte papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub do momentu, aż bezy będą gotowe i suche. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w piekarniku przez 1 godzinę.
Posyp kakao. Przechowuj w szczelnym pojemniku.