Bezglutenowy Łatwy Chleb Bananowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bezglutenowy łatwy chleb bananowy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 257 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, banany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Bananowy (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), Chleb bananowy tost francuski z karmelizowanymi bananami (bezglutenowy, Paleo + bezmleczny), oraz Najlepszy Bezglutenowy Chleb Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno Smarować tylko 9x5-lub 8x4-cala bochenek patelni.
W dużej misce, beat cukru i masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do światła.
Dodać jajka; dobrze ubić. Wymieszać z bananami, maślanką i wanilią; dobrze zmiksować. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i solą tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 5 minut w patelni na stojaku chłodzącym.
Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni i umieść górną stronę na stojaku chłodzącym. Ostudzić całkowicie, 1 do 2 godzin,przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce.