Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix

Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix
Przepis bezglutenowa włoska Mieszanka Chex® może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 57 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, olej canolan, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, Bezglutenowy Snickerdoodle Chex ® Mix, oraz Bezglutenowe Valentine Chex ® Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. w dużej misce wymieszaj płatki zbożowe i orzechy sojowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy SojoweOrzechy Sojowe
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszaj olej, ocet, czosnek w proszku i włoską przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do herbu. Wymieszaj popcorn, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
ZbożaZboża
4
Rozprowadzić w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec odkryte 15 minut. Wymieszać z serem, aż dobrze wymieszany.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec 10 do 15 minut dłużej lub aż mieszanina jest tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozprowadzić na papierze woskowanym do ostygnięcia, około 10 minut. (Płatki będą chrupiące, gdy ostygnie.) Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia4
Magazyn