Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix
Przepis bezglutenowa włoska Mieszanka Chex® może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 57 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, olej canolan, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, Bezglutenowy Snickerdoodle Chex ® Mix, oraz Bezglutenowe Valentine Chex ® Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. w dużej misce wymieszaj płatki zbożowe i orzechy sojowe.
W małej misce wymieszaj olej, ocet, czosnek w proszku i włoską przyprawę.
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do herbu. Wymieszaj popcorn, aż dobrze wymieszasz.
Rozprowadzić w dużej patelni do pieczenia.
Piec odkryte 15 minut. Wymieszać z serem, aż dobrze wymieszany.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub aż mieszanina jest tosty.
Rozprowadzić na papierze woskowanym do ostygnięcia, około 10 minut. (Płatki będą chrupiące, gdy ostygnie.) Przechowywać w szczelnym pojemniku.