Bezglutenowy Wtorek: Łatwe Domowe Krakersy

Bezglutenowy Wtorek: Łatwe Domowe Krakersy
Bezglutenowy wtorek: łatwe domowe krakersy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Ten przepis służy 100 i kosztuje 2 centy za porcję. Wiele osób stworzyło ten przepis, a 1950 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mąkę sorgo, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Krakersy Graham, Wtorek Bezglutenowy: Czekoladowe Krakersy Graham, oraz Wtorek bezglutenowy: chrupiące i łatwe gofry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 ° F. w misce robota kuchennego połączyć mąkę sorgo, brązowy ryż mąka, cukier granulowany, sól, i proszek do pieczenia. Puls do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SorgoMąka Sorgo
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodać masło. Pulsuj, aż nie pozostaną żadne duże kawałki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Mieszanina powinna przypominać Gruboziarnisty posiłek.
4
Dodać wodę. Uruchom Robot kuchenny, aż ciasto się połączy, około 15-20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Ciasto wyłożyć na pergamin o wymiarach 12x16. Naciśnij ciasto na prostokąt. Lekko posmaruj ciasto brązową mąką ryżową. Ciasto przykryć drugim kawałkiem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Rozwałkuj ciasto, aż prawie pokryje cały kawałek pergaminu. Powinien mieć grubość około 1/16". Oderwij górny kawałek pergaminu. Używając koła do pizzy lub noża, przycinaj nierówne boki ciasta. Przesuń pergamin i ciasto na blachę do pieczenia 12 x 18
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Podziel ciasto na prostokąty. Koło pizzy działa najlepiej do tego zadania. (Kroję moje krakersy na kawałki 1 x1 / 2-calowe.). Nakłuć ciasto widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8
Ciasto posypać lekko koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
9
Piec, aż krakersy są złotobrązowe, o 15 protokół. Niektóre krakersy na krawędzi mogą przesadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Wyjąć patelnię z piekarnika. Pozwól krakersom ostygnąć. Przechowywać w szczelnym pojemniku przez okres do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn