Bezglutenowy Wtorek: S ' Amore Pie
Bezglutenowe wtorek: s'More Pie może być tylko deser szukasz. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 8. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka puddingu błyskawicznego. jeśli podoba Ci się hojna ilość nadzienia czekoladowego, budyń czekoladowy, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Kokosowo-Dyniowe Bez Nabiału, Bez Jajek, Wtorek bezglutenowy: ciasto czekoladowe z dyni bez alergenów, oraz Wtorek Bezglutenowy: Ciastka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce, połączyć okruchy krakersów graham, roztopione masło i cukier.
Mieszać, aż okruchy są wilgotne i trzymać razem.
Przenieść okruchy do 9-calowej patelni ciasto.
Używając tylnej części łyżki, naciśnij okruchy na dno patelni i po bokach.
Piec przez 10-12 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika, umieścić na stojaku z drutu i pozostawić do ostygnięcia.
Łyżka schłodzony budyń do upieczonej skorupy ciasta.
Przykryj wierzch mini-piankami.
Rozgrzej brojlerów i tosty pianki pod brojlerów.
Serwuj i ciesz się. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.