Bezglutenowy tort Brownie Ganache z malinami
Bezglutenowy tort Brownie Ganache z malinami to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, jajka, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Bezglutenowy tort Brownie Ganache z malinami, Ciasto czekoladowe bez mąki z Mascarpone i malinami (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Decadent Chocolate Fudge tort w / maliny-bezglutenowe, wegańskie, Paleo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko 8-calowej patelni sprężynowej sprayem do gotowania.
W średniej misce, wymieszać brownie mix, masło i jajka, aż dobrze wymieszane.
Piec 26 do 29 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czyste; cool 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; Usuń stronę patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Wyjąć z ognia; wymieszać w czekoladzie, aż się stopi i będzie gładka.
Odstawić na 15 minut, aby zagęścić. Ostrożnie wlać mieszaninę czekolady na górnym środku brownie; rozprzestrzeniać tylko do krawędzi.