Bezglutenowy Sernik klonowy ze słodkimi ziemniakami z piernikowym dnem i kwaśną śmietaną posypaną pianką

Bezglutenowy Sernik klonowy ze słodkimi ziemniakami z piernikowym dnem i kwaśną śmietaną posypaną pianką
Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 959 kalorii, 15g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cynamon, mąka z tapioki, guma ksantanowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap, Sernik bezglutenowy miętowy z awokado Brownie Bottom, oraz Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z polewą Marshmallow.

Instrukcje

1
Weź trzepaczkę i połączyć mąki, skrobie, soda oczyszczona, guma ksantanowa, sól, i przyprawy wszystko razem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i zmiksuj je razem, aż mieszanina masła będzie puszysta, około minuty lub dwóch na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli

Składniki

0Batoniki toffi Heathwszystkie przyprawywszystkie przyprawy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzubourbon (opcjonalnie-patrz uwaga)bourbon (opcjonalnie-patrz uwaga)25opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgełyżki mąki ryżowej brązowejłyżki mąki ryżowej brązowej30opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/4 szklanki mąki gryczanej1/4 szklanki mąki gryczanej1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoPapier ryżowyPapier ryżowy1Batoniki toffi HeathPapier ryżowyPapier ryżowy32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecegiełki z twarogu (w temperaturze pokojowej)cegiełki z twarogu (w temperaturze pokojowej)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumelasa ciemnamelasa ciemna1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy5largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocałe migdały, ze skórką i prażonecałe migdały, ze skórką i prażone125opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 szklanki + 2 łyżki białego cukru granulowanego1/2 szklanki + 2 łyżki białego cukru granulowanego1Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony1Batoniki toffi Heathpieprz świeży mielonypieprz świeży mielony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana (nie używaj niskotłuszczowej)śmietana (nie używaj niskotłuszczowej)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesyrop klonowy klasy Bsyrop klonowy klasy B4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepianki mini lub duże pianki pokrojone w kostkę 1/2pianki mini lub duże pianki pokrojone w kostkę 1/2"0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)50opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/4 szklanki skrobi ziemniaczanej (nie mąki ziemniaczanej)1/4 szklanki skrobi ziemniaczanej (nie mąki ziemniaczanej)05 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych0Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge(jeden średni) słodki ziemniak(jeden średni) słodki ziemniak50opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/4 szklanki słodkiej mąki ryżowej (czasami nazywana kleistą mąką ryżową)1/4 szklanki słodkiej mąki ryżowej (czasami nazywana kleistą mąką ryżową)25opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgełyżki mąki z tapiokiłyżki mąki z tapioki30opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/4 szklanki mąki teff1/4 szklanki mąki teff1Batoniki toffi Heathcukierki waflowe neccocukierki waflowe necco1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko (całe lub 2%, nie używaj tłuszczu)mleko (całe lub 2%, nie używaj tłuszczu)1Batoniki toffi Heathguma ksantanowaguma ksantanowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn