Bezglutenowy Sernik klonowy ze słodkimi ziemniakami z piernikowym dnem i kwaśną śmietaną posypaną pianką
Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 959 kalorii, 15g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cynamon, mąka z tapioki, guma ksantanowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap, Sernik bezglutenowy miętowy z awokado Brownie Bottom, oraz Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z polewą Marshmallow.
Instrukcje
1
Weź trzepaczkę i połączyć mąki, skrobie, soda oczyszczona, guma ksantanowa, sól, i przyprawy wszystko razem w średniej misce.
Umieść masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i zmiksuj je razem, aż mieszanina masła będzie puszysta, około minuty lub dwóch na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)