Bezglutenowy Pudding Bananowy Pops
Bezglutenowe Fudgy bananowy Pudding Pops może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 271 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać banana, bardzo waniliowy jogurt, czekoladowy pudding instant Fudge i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krem Czekoladowo-Bananowy, Babeczki bananowe bezglutenowe, oraz Budyń bananowy (Split) (bezglutenowy) i Gratis.
Instrukcje
W średniej misce, ubić pudding wymieszać i mleko z Wire trzepaczką o 2 protokół lub do dobrze wymieszane.
Odstawić 5 minut lub aż zgęstnieje.
Tymczasem w małej misce rozgnieść banana widelcem. Wymieszać z jogurtem.
Umieść papierowe kubki w 8-calowej patelni, aby ułatwić obsługę. Łyżka 2 łyżki budyniu do każdej filiżanki. Mieszaninę jogurtu podzielić równomiernie między filiżanki. Wierzch z pozostałą mieszanką budyniową. Stuknij kubki na powierzchni roboczej, aby wyrównać. Włóż drewniany patyk do środka każdego popu.
Zamrażać wyskakuje około 2 godzin lub do stałej. Przechowywać zamrożone pops w plastikowej torbie zamrażarki w zamrażarce. Przed podaniem odkleić papierowe kubki.