Bezglutenowy makaron z serem Tex Mex
Przepis bezglutenowy Tex Mex Mac and Cheese może zaspokoić Twoje pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,52 zł za porcję. To danie główne ma 610 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera pepper jack, chicken cheese Enchilada smak zupy, ostry ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj 2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania. Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w rondlu 3-ćwiartkowym podgrzej zupę i mleko do wrzenia.
Wyjąć z ognia; wymieszać sery, aż się stopią. Wymieszać z makaronem. Łyżka do zapiekanki
Piec odkryte 20 minut lub do krawędzi są bąbelki. Przechowywać w lodówce resztki.