Bezglutenowy Kokosowy Ryż Imbirowy
Bezglutenowy ryż kokosowo-imbirowy jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zwykły ryż, limonka, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe), Crunch Z Ryżem Imbirowym Bezglutenowym, oraz Tosty Kokosowe imbirowe Blondies (Low Carb i Gluten Free) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać bulion, mleko kokosowe, piernik i sól do gotowania w rondlu 3-quart na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta; usunąć z ognia.
Dodać skórkę z limonki i cebulę. Ryż puszysty, skórkę z limonki i cebulę lekko wymieszać widelcem.
Dekoruj plastrami orzecha kokosowego i limonki.