Bezglutenowy Grillowany stek z papryki z cebulą miodową

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać bezglutenowe Grillowany stek z cebulą miodu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.55 za porcję. Jeśli masz sól czosnkową, mielony kminek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Z Grilla Bezglutenowy, Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), oraz Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Wymieszać wszystkie składniki pieprzu Rub. Lekko posmaruj połowę oleju po obu stronach wołowiny. Naciśnij rub mieszaninę po obu stronach wołowiny.
Lekko posmaruj pozostały olej na plastrach cebuli. Przykryć i grill wołowiny i cebuli 4 do 5 cali od średniego ciepła 10 do 12 minut, obracając raz, aż wołowina jest średni doneness.
Cebulę podawać z wołowiną.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.