Bezglutenowy Crème de Menthe Brownie Pie
Bezglutenowy Crème de Menthe Brownie Pie to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Bezglutenowy Crème de Menthe Brownie Pie, Creme De Menthe Brownie, oraz Creme De Menthe Brownie Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania (bez mąki).
W średniej misce, wymieszać brownie mix, masło i jajka, aż dobrze wymieszane (ciasto będzie grube).
Piec 8-calowy patelni 28 do 31 minut, 9-calowy patelni 26 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Tymczasem w rondlu 3-ćwiartkowym wymieszaj wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem bitej polewy i wiórków czekoladowych. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż mieszanina zacznie się gotować; gotować i mieszać 1 minutę dłużej, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Przechowywać w lodówce na patelni o 30 minut, aż ostygnie.
Ciasteczka pokroić na bardzo małe kawałki, ok. 3
W 9-calowym szklanym talerzu pie, naciśnij kawałki brownie razem na dole i na górze płyty. Wymieszać ubitą polewę i chipsy czekoladowe do nadzienia. Łyżka do skórki brownie i równomiernie rozprowadzić. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.