Bezglutenowy budyń chlebowy wiśniowo-pomarańczowy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać bezglutenowe wiśniowe i pomarańczowy budyń chleb spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mieloną gałkę muszkatołową, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń chlebowy bezglutenowy pomarańczowy i migdałowy, Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe (Bezglutenowe), oraz Chleb z pomidorów wiśniowych, oliwek i tymianku Focaccia (bezglutenowy i zbożowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 2-quart naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Pokroić końce chleba w kostkę 1/2 cala.
Chleb rozłożyć równomiernie w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Suszone wiśnie rozsypać na top.In miskę, ubić razem jajka, cukier kokosowy, wanilia, cynamon, gałka muszkatołowa, sól i Triple Sec. następnie ubić w mleku.
Wlać mieszaninę na chleb i odstawić na 30 minut. Czasami naciśnij chleb łyżką lub łopatką, aby pomóc mu wchłonąć płyn.Rozgrzej do 350 stopni F.
Piec budyń w łaźni wodnej (bain marie), aż nadmuchane i jędrne w centrum przez około 1 godzinę.
Podawać na ciepło lub na zimno z bitą śmietaną, pół na pół lub mlekiem. (Użyliśmy odtłuszczonego mleka i było super.)