Bezglutenowy budyń chlebowy wiśniowo-pomarańczowy

Bezglutenowy budyń chlebowy wiśniowo-pomarańczowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać bezglutenowe wiśniowe i pomarańczowy budyń chleb spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mieloną gałkę muszkatołową, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń chlebowy bezglutenowy pomarańczowy i migdałowy, Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe (Bezglutenowe), oraz Chleb z pomidorów wiśniowych, oliwek i tymianku Focaccia (bezglutenowy i zbożowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz 2-quart naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Pokroić końce chleba w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3
Chleb rozłożyć równomiernie w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Suszone wiśnie rozsypać na top.In miskę, ubić razem jajka, cukier kokosowy, wanilia, cynamon, gałka muszkatołowa, sól i Triple Sec. następnie ubić w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Likier Fuzyjny X-RatedLikier Fuzyjny X-Rated
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
DaktyleDaktyle
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać mieszaninę na chleb i odstawić na 30 minut. Czasami naciśnij chleb łyżką lub łopatką, aby pomóc mu wchłonąć płyn.Rozgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Piec budyń w łaźni wodnej (bain marie), aż nadmuchane i jędrne w centrum przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać na ciepło lub na zimno z bitą śmietaną, pół na pół lub mlekiem. (Użyliśmy odtłuszczonego mleka i było super.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn