Bezglutenowy Biały Chleb Kanapkowy

Bezglutenowy Biały Chleb Kanapkowy
Jeśli 71 centów za porcję spada w budżecie, bezglutenowy biały chleb kanapkowy może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis służy 8. Mieszanka proszku do pieczenia, cukier granulowany, guma ksantanowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 326 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Bezglutenowy Chleb Kanapkowy Bez Nabiału, Bezglutenowy chleb kanapkowy II, oraz Bezglutenowy Chleb Kanapkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko nasmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9 na 5 cali za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2
W misce miksera stojącego ubijamy suche składniki. W małej misce ubijamy razem mokre składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać mokre składniki na sucho i wymieszać na średniej prędkości, za pomocą uchwytu łopatkowego, aż ciasto uformuje się, około 2 minut. Ciasto będzie gęste i lepkie. Jeśli wydaje się suchy, dodaj kolejną 1 do 2 łyżek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
4
Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię. Ciasto równomiernie wygładzić na patelni łopatką. Przykryć lekko nasmarowanym kawałkiem folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Pozostawić do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej, aż ciasto osiągnie górną część patelni, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Wyjmij folię z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
8
Piec Bochenek przez 1 godzinę lub do temperatury wewnętrznej osiągnie 205 do 211ºf. Użyj natychmiastowego odczytu termometru, aby sprawdzić temperaturę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Wyjmij chleb z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia na patelni przez 2 minuty, a następnie wyjąć z patelni i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia. Pokroić ząbkowanym nożem, gdy całkowicie ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Przechowywać chleb, dobrze opakowany w plastik, w temperaturze pokojowej do 3 dni lub w zamrażarce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn