Bezglutenowy Azjatycki Kurczak Stir Fry
Bezglutenowy Azjatycki kurczak Stir Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 321 kalorii, 30g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasków papryki, rosół z kurczaka, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, czosnek i gingerroot; gotować i mieszać 3 do 4 minut lub aż kurczak jest jasny złoty kolor.
Dodaj marchew, 1/4 szklanki bulionu, sos sojowy i płatki pieprzu. Przykryć; gotować na średnim ogniu 3 minuty, mieszając raz.
Dodać mrożony groszek cukrowy i paprykę. Przykryć; gotować 4 do 6 minut, mieszając raz, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
W małej misce wymieszać pozostały bulion i skrobię kukurydzianą; wymieszać z mieszaniną kurczaka. Gotować 1 minutę, często mieszając, aż sos będzie bąbelkowy i zgęstnieje.