Bezglutenowe Puree Ziemniaczane Nadziewane Placki Klopsiki

Need a dairy free main course? Bezglutenowe puree ziemniaczane Nadziewane placki klopsiki może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 45g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, marchewkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. 168 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Łatwe bezglutenowe klopsy Nadziewane puree ziemniaczanym, Puree Ziemniaczane Nadziewane Klopsiki, oraz Bezglutenowe chipsy ziemniaczane i marchew klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 9-calowy kwadratowy patelni z gotowania sprayu.
W dużej misce, wymieszać wołowinę, płatki, sos pomidorowy, marchew, pietruszka, sól,pieprz i jajka tylko do połączenia. Naciśnij połowę mieszanki wołowiny na patelnię.
Na wierzchu rozprowadzić tłuczone ziemniaki; przykryć pozostałą mieszaniną wołowiny.
Piec 50 do 60 minut lub do mięsa termometr wstawiony w środku mięsa czyta 74°. ostudzić 15 minut; pokroić na 4 kwadraty.