Bezglutenowe Plastry Ogórka Prowansalskiego

Bezglutenowe plastry ogórka prowansalskiego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Jeśli masz ser chèvre, burpless ogórek, liście bazylii i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 12%. Spróbuj Bezglutenowa Dziczyzna Daube Provencal, {Bezglutenowe} Blood Orange Magic Cake z kandyzowanymi plastrami migdałów, oraz Makaron ogórkowy ze szparagami i imbirowym sosem sezamowym (bezglutenowy, bez ziarna, wegański, Paleo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykonuj linie lub wgłębienia wzdłuż ogórka w odstępach 1/4 cala, używając obieraczki do warzyw lub palców widelca.
Ogórek pokroić w 32 plastry, 1/2 cala każdy.
Umieścić na ręcznikach papierowych do osuszenia.
Każdy plasterek rozprowadzić z około 1 łyżeczką pomidora.
Posypać każdy z około 1/2 łyżeczki sera.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 1 godziny. Przed podaniem każdy plasterek wymieszać z liściem bazylii.