Bezglutenowe Plastry Ogórka Prowansalskiego
Need a gluten free, primal, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Bezglutenowe plastry ogórka prowansalskiego mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 32 i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser chèvre, ogórek burpless, suszone na słońcu pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowa Dziczyzna Daube Provencal, {Bezglutenowe} Blood Orange Magic Cake z kandyzowanymi plastrami migdałów, oraz Makaron ogórkowy ze szparagami i imbirowym sosem sezamowym (bezglutenowy, bez ziarna, wegański, Paleo).
Instrukcje
Wykonuj linie lub wgłębienia wzdłuż ogórka w odstępach 1/4 cala, używając obieraczki do warzyw lub palców widelca.
Ogórek pokroić w 32 plastry, 1/2 cala każdy.
Umieścić na ręcznikach papierowych do osuszenia.
Każdy plasterek rozprowadzić z około 1 łyżeczką pomidora.
Posypać każdy z około 1/2 łyżeczki sera.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 1 godziny. Przed podaniem każdy plasterek wymieszać z liściem bazylii.