Bezglutenowe Plastry Ogórka Prowansalskiego

Bezglutenowe Plastry Ogórka Prowansalskiego
Need a gluten free, primal, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Bezglutenowe plastry ogórka prowansalskiego mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 32 i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser chèvre, ogórek burpless, suszone na słońcu pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowa Dziczyzna Daube Provencal, {Bezglutenowe} Blood Orange Magic Cake z kandyzowanymi plastrami migdałów, oraz Makaron ogórkowy ze szparagami i imbirowym sosem sezamowym (bezglutenowy, bez ziarna, wegański, Paleo).

Instrukcje

1
Wykonuj linie lub wgłębienia wzdłuż ogórka w odstępach 1/4 cala, używając obieraczki do warzyw lub palców widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OgórekOgórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Ogórek pokroić w 32 plastry, 1/2 cala każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
3
Umieścić na ręcznikach papierowych do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Każdy plasterek rozprowadzić z około 1 łyżeczką pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PomidorPomidor
5
Posypać każdy z około 1/2 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 1 godziny. Przed podaniem każdy plasterek wymieszać z liściem bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn