Bezglutenowe Niemożliwie Łatwe Ciasto Z Dyni
Bezglutenowe niemożliwie Łatwe ciasto dyniowe wymaga z grubsza 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz masło, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Bezglutenowe Niemożliwie Łatwe Ciasto Taco, Bezglutenowe Ciasto Cheeseburger Niemożliwie Łatwe, oraz Bezglutenowe Ciasto Kokosowe Niemożliwie Łatwe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350° F. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
Lekko łyżka Bisquick do miarki, wyrównać nożem. W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ubitej polewy z trzepaczką do wymieszania.
Piec 35 do 38 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 3 godzin lub do dobrze schłodzone.
Podawać z bitą polewą. Przechowywać w lodówce.