Bezglutenowe Naleśniki Z Twarogiem
Bezglutenowe naleśniki z serem śmietankowym może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 499 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 353 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, mleka, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki Z Serem Śmietankowym – Bezglutenowe, Naleśniki Z Serem Śmietankowym – Bezglutenowe, oraz Naleśniki z twarogiem (niskowęglowodanowe i bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubij razem białą mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, słodką mąkę ryżową, cukier granulowany, proszek do pieczenia, sól i gumę xathan.
Dodaj jajka, mleko, olej roślinny i ekstrakt z wanilii.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Lekko posmarować płaską patelnię.
Ruszt grzewczy na średnim ogniu.
Wlać ciasto, około 1/4 szklanki, na patelnię. Ciasto powinno "skwierczeć", gdy uderza w patelnię. Dot powierzchni każdego naleśnika z kilku kawałków sera lub małe 1/2 łyżeczki kropki ricotta.
Gotować przez około 3 minuty. Odwróć naleśniki, gdy bąbelki pojawią się na całej powierzchni naleśnika i zaczną pękać. Naleśnik powinien wyglądać prawie na suchy. Flip i gotować kolejne 1-1 1/2 protokół.