Bezglutenowe Naleśniki Z Cukinią
Bezglutenowe naleśniki z cukinią to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 14. Mieszanka cukinii, białka jaj, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Naleśniki Z Cukinią, Naleśniki ziemniaczane 2-składnikowe {bezglutenowe, bezmleczne,bez orzechów}, oraz Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni.Cukinię, cebulę i szalotkę zetrzeć na tarce processor.In miskę, wymieszać resztę składników, z wyjątkiem oleju rzepakowego.Natychmiast wymieszać cukinię, cebulę i szalotki i dobrze wymieszać.
Rozgrzać olej w dużej patelni do smażenia lub patelni do naleśników na średnim ogniu.Drop 1/4 Puchar ciasta na patelni lub patelni. Gotować naleśniki o 2 protokół z każdej strony, aż złoty kolor brązowy.
Umieść naleśniki na bezpiecznej płycie piekarnika lub blasze i utrzymuj ciepło w piekarniku.Kontynuuj, aby naleśniki, aż wszystkie ciasto jest używane.Naleśniki mogą pozostać ciepłe w piekarniku do 30 minut.