Bezglutenowe Naleśniki Z Cukinią

Bezglutenowe Naleśniki Z Cukinią
Bezglutenowe naleśniki z cukinią to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 14. Mieszanka cukinii, białka jaj, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Naleśniki Z Cukinią, Naleśniki ziemniaczane 2-składnikowe {bezglutenowe, bezmleczne,bez orzechów}, oraz Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni.Cukinię, cebulę i szalotkę zetrzeć na tarce processor.In miskę, wymieszać resztę składników, z wyjątkiem oleju rzepakowego.Natychmiast wymieszać cukinię, cebulę i szalotki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w dużej patelni do smażenia lub patelni do naleśników na średnim ogniu.Drop 1/4 Puchar ciasta na patelni lub patelni. Gotować naleśniki o 2 protokół z każdej strony, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść naleśniki na bezpiecznej płycie piekarnika lub blasze i utrzymuj ciepło w piekarniku.Kontynuuj, aby naleśniki, aż wszystkie ciasto jest używane.Naleśniki mogą pozostać ciepłe w piekarniku do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje14
Ocena Zdrowia8
Magazyn