Bezglutenowe Naleśniki Z Cukinią

Bezglutenowe Naleśniki Z Cukinią
Bezglutenowe naleśniki z cukinią to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 14. Mieszanka cukinii, białka jaj, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Naleśniki Z Cukinią, Naleśniki ziemniaczane 2-składnikowe {bezglutenowe, bezmleczne,bez orzechów}, oraz Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni.Cukinię, cebulę i szalotkę zetrzeć na tarce processor.In miskę, wymieszać resztę składników, z wyjątkiem oleju rzepakowego.Natychmiast wymieszać cukinię, cebulę i szalotki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozgrzać olej w dużej patelni do smażenia lub patelni do naleśników na średnim ogniu.Drop 1/4 Puchar ciasta na patelni lub patelni. Gotować naleśniki o 2 protokół z każdej strony, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść naleśniki na bezpiecznej płycie piekarnika lub blasze i utrzymuj ciepło w piekarniku.Kontynuuj, aby naleśniki, aż wszystkie ciasto jest używane.Naleśniki mogą pozostać ciepłe w piekarniku do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje14
Ocena Zdrowia8
Magazyn