Bezglutenowe mini ciasta Makaronowo-serowe

Bezglutenowe mini ciasta Makaronowo-serowe
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mieszanki mąki, ser cheddar, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne), Wtorek Bezglutenowy: Mini-Ciasta Kawowe, oraz Mini ciasta marchewkowe bezglutenowe - {GF + niższy tłuszcz}.

Instrukcje

1
Makaron ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z PierścieniemMakaron Z Pierścieniem
2
Przesuń stojak piekarnika do dolnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Lekko nasmaruj 12 miseczek muffinek o regularnym rozmiarze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
4
W średniej misce wymieszać pokruszone płatki, 1 szklankę sera i 4 łyżki roztopionego masła. Mieszaninę podzielić między kubki muffin; mocno nacisnąć w dolnej i górnej części kubków z łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszać pozostałą 1 łyżkę roztopionego masła i mąki zmiksować trzepaczką; gotować na średnim ogniu 1 minutę. Stopniowo mieszać w rozgrzanym mleku z trzepaczką; gotować i mieszać około 5 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wyjąć z ognia; wymieszać 1 szklankę sera, aż się rozpuści. Wymieszaj ugotowany makaron, żółtko i sól. Złóż ubitego białka. Łyżka około 1/4 szklanki mieszaniny do każdego kubka pokryte skorupy. Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
FiołkiFiołki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Piec około 20 minut lub do złotego i dmuchane. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn