Bezglutenowe mini ciasta Makaronowo-serowe

Bezglutenowe mini ciasta Makaronowo-serowe
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mieszanki mąki, ser cheddar, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne), Wtorek Bezglutenowy: Mini-Ciasta Kawowe, oraz Mini ciasta marchewkowe bezglutenowe - {GF + niższy tłuszcz}.

Instrukcje

1
Makaron ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
2
Przesuń stojak piekarnika do dolnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
3
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Lekko nasmaruj 12 miseczek muffinek o regularnym rozmiarze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
4
W średniej misce wymieszać pokruszone płatki, 1 szklankę sera i 4 łyżki roztopionego masła. Mieszaninę podzielić między kubki muffin; mocno nacisnąć w dolnej i górnej części kubków z łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
5
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszać pozostałą 1 łyżkę roztopionego masła i mąki zmiksować trzepaczką; gotować na średnim ogniu 1 minutę. Stopniowo mieszać w rozgrzanym mleku z trzepaczką; gotować i mieszać około 5 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wyjąć z ognia; wymieszać 1 szklankę sera, aż się rozpuści. Wymieszaj ugotowany makaron, żółtko i sól. Złóż ubitego białka. Łyżka około 1/4 szklanki mieszaniny do każdego kubka pokryte skorupy. Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
7
Piec około 20 minut lub do złotego i dmuchane. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn