Bezglutenowe mini ciasta Makaronowo-serowe

Bezglutenowe mini ciasta Makaronowo-serowe
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mieszanki mąki, ser cheddar, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne), Wtorek Bezglutenowy: Mini-Ciasta Kawowe, oraz Mini ciasta marchewkowe bezglutenowe - {GF + niższy tłuszcz}.

Instrukcje

1
Makaron ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
2
Przesuń stojak piekarnika do dolnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Lekko nasmaruj 12 miseczek muffinek o regularnym rozmiarze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W średniej misce wymieszać pokruszone płatki, 1 szklankę sera i 4 łyżki roztopionego masła. Mieszaninę podzielić między kubki muffin; mocno nacisnąć w dolnej i górnej części kubków z łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszać pozostałą 1 łyżkę roztopionego masła i mąki zmiksować trzepaczką; gotować na średnim ogniu 1 minutę. Stopniowo mieszać w rozgrzanym mleku z trzepaczką; gotować i mieszać około 5 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Wyjąć z ognia; wymieszać 1 szklankę sera, aż się rozpuści. Wymieszaj ugotowany makaron, żółtko i sól. Złóż ubitego białka. Łyżka około 1/4 szklanki mieszaniny do każdego kubka pokryte skorupy. Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Piec około 20 minut lub do złotego i dmuchane. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn