Bezglutenowe Makaroniki Mocha

Bezglutenowe Makaroniki Mocha
Bezglutenowe makaroniki Mocha mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten deser ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis od Go Dairy Free ma 9 fanów. Mieszanka cukru pudru, granulek kawy, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Makaroniki Mocha, Bezglutenowe Bezmleczne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe, oraz Bezglutenowe Makaroniki Migdałowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Przygotuj 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub matami Silpat (wolę te). Umieścić wszystkie składniki w misce do mieszania i wymieszać, aż dobrze wymieszane. Jeśli masz lepki, lepki, czekoladowy bałagan, to jest idealny. Zwilż ręce wodą i podciągnij kulkę wielkości małego orzecha włoskiego i umieść na przygotowanych patelniach, pozostawiając co najmniej jeden cal między każdym ciastkiem. Prawdopodobnie będziesz musiał ponownie zmoczyć ręce kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Piec makaroniki przez 11 minut. Nadal będą wydawać się nieco squishy po zakończeniu, ale utwardzają się trochę, gdy chłodzą i chcesz, aby wnętrze było żujące. Nie martw się, jeśli spody ciastek wyglądają na trochę lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
3
Ostudzić na patelni przez około 1 lub 2 minut, a następnie wyjąć do stojaka, aby zakończyć chłodzenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn